VW ID.Buzz på privatleasing

Hvis du ikke lige har mod på at smide alle pengene kontant for en VW ID.Buzz så kan du nu privatlease den. Og bedst af alt; du kan næsten få den med det samme. 

Volkswagen har gjort det endnu mere attraktivt at tage Buzz’en ved at tilbyde den med privatleasing. En månedlig ydelse på 4.999 kroner og en førstegangsydelse på 14.995 kroner er priserne for at indløse billet til en ID. Buzz Life med en privatleasingaftale, der løber over 48 måneder – desværre blot med 10.000 km årlig kørsel. Skal ID. Buzz komme med ekstra kræs, kan udstyrsvarianten Style privatleases for en månedlig ydelse fra 5.999 kroner og en førstegangsydelse på 14.999 kroner. Også her desværre kun med 10.000 årlige kilometer.

VW ID. Buzz Life er udmærket udstyret og kommer med adaptiv fartpilot, intelligent Park Assist, opvarmet frontrude, infotainmentsystem med navigation og 10” touchskærm og 19” alufælge. Style-versionen kører med 20” Solna-letmetalfælge, og avancerede og effektive assistentsystemer som Travel Assist, Area VieW med 360 grader kamera, og Matrix-LED-IQ.-Light-forlygter gør kørslen mere sikker og afstressende. El-justerbare forsæder sikrer god komfort, et infotainmentsystem med 12” touchskærm giver et godt overblik over bilens funktioner og el-betjente skydedøre i hver side giver nem adgang til bagsædet.

Fælles for begge udstyrsvarianter af ID. Buzz er, at de kører med en elektrisk drivlinje, der yder 204 hk og trækker på baghjulene. Batteriet er på 77 kWh og giver ID. Buzz en rækkevidde op til 417 km (WLTP), og den maksimale ladeeffekt er på 170 kW DC, hvor batteriet kan lade fra 10 til 80 % strøm på 30 minutter.

VW ID. Buzz er indrettet som en rummelig og fleksibel fem-personers MPV. Bagsædet (40/60 split) kan længdeforskydes med op til 15 cm, så bagsædepassagererne enten har ekstra god benplads, eller bagagerummet udvides ved at skubbe sædet frem. Bagagerummet er stort og rummer hele 1.121 liter og kan udvides op til 2.205 liter, hvis bagsædets ryglæn foldes ned.

VW ID. Buzz blev introduceret i januar 2023, hvor der var udsigt til lange leveringstider, men det er lykkedes for Volkswagens danske importør at få en større tildeling af ID. Buzz. Det betyder korte leveringstider afhængigt af ønskerne til bilens specifikationer, og der vil også være ID. Buzz til omgående levering så længe lager haves.

Del artikel

Har du også læst?