DEL

Subaru har i flere år gemt sig bag ikke eksisterende markedsføring og alt for høje priser, hvilket har været både synd og en skam, for det japanske mærke laver suveræne biler, der har en holdbarhed ud over det sædvanlige. Det med de alt for høje priser og den manglende markedsføring skal være slut nu. Subaru vil have flere biler ud at køre på danske nummerplader. 

– Med øget markedsføring og en aggressiv prissætning kan vi give flere danske bilejere mulighed for at opleve den komfort og sikkerhed, som Subaru repræsenterer. Vi sætter priserne dramatisk ned, så flere får øjnene op for et japansk bilmærke, der byder på mere udstyr, bedre holdbarhed og enestående køreegenskaber, siger den danske salgsdirektør for Subaru Nordic, Niels Thaning til biltesteren.dk.

De store prisnedsættelser omfatter altså alle biler i Subarus danske modelprogram, og det betyder, at priserne for en Subaru XV fremover starter ved 369.900 kroner. Største prisfald bliver på en Outback 2,5 Summit som får barberet hele 105.000 kroner af prisen. Bilen får en startpris på 399.900 kroner. En Forester med eBoxer motor, med en integreret en elmotor i gearkassen, starter nu på blot 389.900 kroner. 

– Vores opgave har altid været at forklare bilkøberne, at vi med firehjulstræk og et højt udstyrsniveau er særdeles konkurrencedygtige i forhold til sammenlignelige modeller fra andre mærker. Nu presser vi priserne markant, så vi kan tilbyde endnu flere købere at opleve forskellen i kvalitet og præstationer, siger Niels Thaning videre.

Subaru har sin egen niche på det globale bilmarked med boxermotor og symmetrisk firehjulstræk i alle modeller. Kompromisløs teknologi og holdbarhed har sikret mærket meget loyale bilejere og høje salgstal i både USA, på det japanske hjemmemarked og i de europæiske lande omkring os.