Renault åbner virtuelt museum 

Rundt om i verden findes der en masse Renault-entusiaster – mennesker med en forkærlighed for klassiske Renault modeller. Nu får de og alle andre en unik mulighed for at komme helt tæt på en lang række ikoniske modeller. Renault har nemlig netop åbnet det første virtuelle museum og en tilhørende merchandiseshop. 

Navnet på museet er The Originals. Her kan du nørde dybt på klassiske Renault modeller. Ikke alene er der tekst, der sætter bilerne i en historisk kontekst, man kan også finde tekniske specifikationer, og ikke mindst kigge nærmere i detaljer på indtil videre 21 af Renaults modeller fra en svunden tid. 

I slutningen af december vil der være i alt 50 forskellige modeller at se og dykke ned i, og om et års tid vil museet have hele 80 Renault modeller. 

Ved hjælp af teknologien photogrammetry, hvor man ud fra fotografier kan skabe 3D oplevelser, kan vi, der sidder bag skærmen, komme helt tæt på bilerne og fordybe os i enkelte detaljer. 

– Renault er et ikonisk mærke, der har haft behov for et museum. Med dette virtuelle galleri tillader vi vores besøgende at genopleve vores historie, som også er deres, siger Renaults globale marketingchef Arnaud Belloni. 

Har du fået lyst til at erhverve dig noget Renault merchandise er det muligt gennem den helt nye The Originals Store. Her er der allerede 400 emner online – lige fra miniature biler, tøj, legetøj, dekorationer, nøgleringe og meget andet. Som tiden går, vil der komme endnu flere emner – og er du hurtig, kan du nå at få dem hjem under juletræet. 

Se Renaults virtuelle museum her: https://theoriginals.renault.com/en  

Ta et kig ind i The Renault Store her: https://theoriginalsstore.renault.com/en/ 

Del artikel

Har du også læst?