Ny BMW M2 på vej

BMW M, navnebæreren til de mest sportslige modeller fra BMW’s øverste hylde, kan i år se tilbage på 50 historiske år. Med til festen kommer også den helt nye BMW M2.

Med blot nogle måneder til verdenspremieren på den helt nye BMW M2 er de sidste test bogstaveligt talt i fuld sving. I lighed med første generation lover BMW at den nye generation vil byde på ren køreglæde i kompakt form – både til landevejskørsel og til fri udfoldelse på racerbanen.

Den helt nye BMW M2 får ydelser på niveau med den seneste model fra forrige generation – specialmodellen BMW M2 CS. Kræfterne kommer fra den samme sekscylindrede benzinmotor, som findes i storebrødrene BMW M3 og M4, men i sin helt egen konfiguration. Kunderne vil kunne vælge mellem en ottetrins M Steptronic automatgearkasse eller en sekstrins manuel gearkasse. De sportslige egenskaber forstærkes af den adaptive M-undervogn og baghjulstræk.

Under den midlertidige indpakning skjuler der sig et sportsligt design med typiske BMW M-detaljer. På menuen for ekstraudstyr kan man blandt andet finde karbontag og formstøbte M-sæder i karbon. Med andre ord: mindre vægt – mere at glæde sig til.

Verdenspremieren på den kommende BMW M2 bliver i oktober, efterfulgt af markedslanceringen i april 2023.

Del artikel

Har du også læst?