MG4 klar til levering

Det har svævet lidt i det uvisse, hvornår MG4 er klar til levering, men nu skal du ikke vente længere. Bilen kan leveres nu. 

Den danske MG-importør har store forventninger til MG4. Den  veludstyrede Luxury model kan fås til 284.999 kroner, hvilket må siges at være en yderst konkurrencedygtig pris. Bilen har et 64 kWh-batteri og en rækkevidde på 435 km, og så er den udstyret med varmepumpe.  Alt i alt – en moderne elbil med fornuftig rækkevidde, mulighed for hurtig opladning, god plads, masser af udstyr og som en ekstra fjer i hatten hele syv års garanti.

Privatleasing

I forbindelse med, at de danske MG salgsbutikker nu begynder at sende MG4 modeller ud over kantstenen, tilbydes den også på privatleasing, hvor kunden kan vælge mellem to prismodeller.

Højere udbetaling og lavere månedlig ydelse:
Udbetaling: 19.995 kroner.
Månedlig ydelse: fra. 3.195 kroner.

Lavere udbetaling og en højere månedlig ydelse:
Udbetaling: 9.995 kroner.
Månedlig ydelse: fra 3.495 kroner.

I løbet af foråret introduceres MG4 også i en Nordic Edition med en batteripakke på 51 kWh og en rækkevidde op til 350 km til 249.999 kroner. Denne kan ligeledes privatleases.

MG4 styrker brandet

Den nye MG4 er med sin helt nye elektrisk dedikerede platform en overbevisende eksponent for MGs fremtidige elbiler, som ligeledes vil blive bygget på MGs nye platform. Dertil kommer, at den ret lave pris på den nye MG4 gør det muligt for en ny og bredere målgruppe at blive elbilist.

MG Motor vil i øvrigt fortsætte sin vækststrategi efter lanceringen af MG4 med intelligente mobilitetsløsninger tilgængelige for alle med prismæssigt overkommelige, men veludstyrede biler af høj kvalitet. Frem mod 2025 vil mærkets modelportefølje vokse til 10 modeller, der opfylder kundernes behov i forskellige segmenter – fra mikrobiler til sportsvogne.

Del artikel

Har du også læst?