Renault Megane Electric igen

Efter godt tre måneder er der nu igen åbent for bestilling af Renault Megane E-tech Electric. Priserne er ikke ændret – de er de samme som i efteråret 2022.

Da den verdensomspændende krise med mangel på mikrochips også ramte Renault Megane Electric, havde 1400 danske kunder allerede bestilt deres bil. Mens godt 300 kunder fik deres bil leveret i efteråret, har omkring 1100 kunder måtte vente forgæves. Det skal de nu ikke længere.

Deres bil står snart klar på samlebåndet i Frankrig og leveres indenfor de næste par måneder, mens nye kunder kan bestille Megane E-Tech Electric nu til levering inden sommerferien.

Og den gode nyhed er, at prisen for en Renault Megane Electric er den samme som da produktionen lukkede ned i 2022. Det betyder, at startprisen for versionen med 60 kWh batteri begynder ved 349.990 kroner. Versionen, der hedder Equilibre har som standard 18 tommer alufælge, fuld LED lyspakke, bakkamera og en ret så omfattende sikkerhedspakke.

Ønsker man mere luksus skal man vælge Techno-versionen, hvor prisen begynder ved 369.990 kroner. Her er der er spiffet yderligere op med 20 tommer alufælge, klimaanlæg, 24-tommers touchskærm, mens der er fuld plade i Iconic, der begynder ved 389.990 kroner. Her er der specielle 20 tommer fælge, ægte træ på dørsider og instrumentbord, lædersæder og Harman Kardon lydsystem for blot at plukke i de mest iøjnefaldende elementer.

– Der er ingen tvivl om, at det for os er årets bedste nyhed, at vi nu igen kan levere Renault Megane Electric. Det er en bil, der har fået så megen ros og som har været meget efterspurgt. Så da vi var nødt til at lukke for bestillinger og fjerne priserne, var det mildest talt lidt af en øv oplevelse. Så vi er meget glade for, at de kunder, der har ventet længe på deres Megane Electric nu endelig får dem leveret, og at nye kunder igen kan bestille, siger Renaults danske pressechef Søren Hyltoft.

Renault Megane Electric, der nu udelukkende fås med det store batteri, kan ses, prøves og bestilles hos den lokale Renault forhandler fra denne weekend, hvor der traditionen tro er indbudt til nytårskur fra klokken 11 til 16 lørdag og søndag.

Del artikel

Har du også læst?