DEL
Hyundai Kona electric - forfra

Med en opgradering vil Kona electric fremover køre lidt længere på en batteriopladning. Opgraderingen kommer efter at Hyundai i maj meldte ud, at danske bilkøbere fremover vil have mulighed for at få monteret anhængertræk til max 300 kg på Kona electric

Long Range Performance.

Juli månedens mest solgte elbil

Salget af elbiler i juli er ifølge brancheorganisationen Danske Bilimportører på beskedne 488 indregistrerede elbiler, men set i lyset af, at der i juli 2019 blev solgt 264 elbiler i Danmark, er det faktisk en stigning på næsten 85 procent. Som vi kunne fortælle forleden, så indtager Hyundai Kona electric en klar førsteplads som månedens mest solgte elbil med 98 solgte modeller foran den elektriske Kia Kiro med 49 solgte biler.

Med opgraderingen vil Hyundai Kona electric Long Range Performances 64 kWh således køre op til 484 km på en opladning og har altså dermed 35 km ekstra rækkevidde, mens Standard Range 39 kWh øges fra 289 op til 305 km på en opladning. Opgraderingen af den kompakte crossover sker blandt andet ved hjælp af nyudviklede dæk med lav rullemodstand.

Priserne starter ved 249.995 kroner for Kona electric Standard Range med 39 kWh og 294.995 kr. for Kona electric Long Range Performance med 64 kWh. Modellen Long Range kan også privatleases til en månedlig ydelse på 4.095 kroner om måneden med små 5.000 kroner i udbetaling.

Fælles for begge modeller er en del udstyr som for eksempel 7” touchskærm, Apple CarPlay, Bluetooth, klimaanlæg, bakkamera, fartpilot, el-sidespejle med varme og LED-sideblink, vognbaneassistent, eCall samt automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse.

Anhængertrækket kan fås ved køb af ny Kona electric Long Range som et tilkøb til 7.995 kroner inklusiv montering med 7-pol stiksæt. Ønsker du 13-pol stiksæt kan det fås inklusiv montering til 9.695 kroner.

Kommentarer