DEL

Det ikoniske luftskib, Goodyear Blimp, flyver over både København og en runde af den første fuldelektriske multi-brand touringcar-serie – PURE ETCR – hvor den skal levere mediedækning af løbet til motorsportsfans.

Fra fredag den 6. august og weekenden over besøger den legendariske Blimp PURE ETCR-løbet i København. Luftskibet skal sørge for dækning af elbilløbet fra luften, så motorsportsfans kan opleve begivenheden fra en ny vinkel på en tv-kanal. Dette er den første sæson af PURE ETCR, hvor verdens stærkeste touringcars vises frem for en ny fanskare, som er tiltrukket af mesterskabets spændende løbsformat. Goodyear er eneleverandør af dæk til PURE ETCR, da de har udviklet deres racerdæk Eagle F1 SuperSport til at tøjle de ekstreme maskiners enorme kræfter og moment. Under besøget i Danmark skal Blimpen desuden flyve over københavnske seværdigheder og give de inviterede passagerer en på opleveren.

Efter besøget i København begiver luftskibet sig ud på en tur over Tyskland, hvor den skal omkring Fehmarn, Lübeck, Hamburg, Hildesheim, Kassel, Frankfurt, Mannheim og Stuttgart i løbet af den 9. og 10. august.

Den model, der opererer i Europa, er et halvstift Zeppelin NT-luftskib – selvfølgelig forsynet med Goodyears logo. Den er den største af sin slags i verden i dag. Dækproducentens brandambassadører, som har kunnet betragtes på himlen siden 1910’erne, sørger ikke blot for en helt særlig oplevelse, men bruges også til mediedækning af større begivenheder som for eksempel 24-timers Le Mans.