Danmarks billigste fempersoners bil

Som vi tidligere har fortalt, så introducerer Mitsubishi den faceliftede Space Star til det danske marked efter sommerferien. Den lille japaner kan bryste sig af, at være Danmarks billigste fempersoners bil med en startpris på små 119.000 kroner. Space Star er den første af tre nye Mitsubishi modeller, der kommer i 2022 og 2023. Til foråret 2023 kommer en helt ny udgave af crossoveren ASX og til efteråret 2023, bliver Mitsubishi-modelprogrammet forøget yderligere i form af den nye Colt. Til den tid vil Mitsubishi have fire biler i modelprogrammet.

Space Star kommer med en 1,2 liters benzinmotor med 71 hestekræfter, og kan fås i fem udstyrsvarianter med enten manuelt eller automatgear. Priserne starter fra 118.995 kroner for en Inform og slutter ved 154.995 kroner for topmodellen Intense. Men det er Cosmic udstyrsniveauet til 134.995 kroner, Mitsubishi Danmark har de største forventninger til. Automatgear koster 25.000 kroner ekstra.

Den danske importør skriver i en pressemeddelelse, at Space Star er en stor lille bil og at den med tre nakkestøtter og tre sikkerhedsseler på bagsædet kan kalde sig en fempersoners bil. Den er blevet længere i forhold til forgængeren og sammen med en højere kabine end mange tilsvarende biler, er Space Star faktisk rummelig, størrelse taget i betragtning.

Mitsubishi Space Star er også blevet opgraderet i interiøret. Foruden bedre polstrede sæder til gavn for komforten, har man nu blandt andet mulighed for en 7” touchskærm med Apple CarPlay og Android Auto, bakkamera, 15” alufælge og elektriske ruder for og bag.

Mitsubishi er kendt for at bygge solide biler og her er Space Star ingen undtagelse. Dørene er tunge og solide, og bilen bærer præg at den velkendte japanske samlekvalitet. På trods af dette og bilens opdaterede egenskaber, vejer den kun mellem 865 og 910 kilo, alt efter udstyrsvariant.

Del artikel

Har du også læst?