DEL

Det giver selvfølgelig god mening, at den nye Dacia Sandero læner sig meget op ad den nye Renault Clio eftersom det er Renault der ejer Dacia, men det gør bestemt heller ingenting for den nye Clio er jo et yderst vellykket køretøj. Og skeler vi til de netop frigivne billeder, er der kommet flere former på de nye variant af Sandero og den lidt højere Sandero Stepway. 

Hvordan de to tager sig ud inde i kabinen har Dacia endnu ikke afsløret. De har heller ikke fortalt noget om motorprogrammet, men da franske bilmedier fortæller, at den nye Sandero kommer på den samme platform som den nye Renault Clio, er der en stor chance for, at den kommer med samme motorprogram som Clio, hvilket vil sige både som hybrid og med forskellige diesel- og benzinmotorer.

Kritikere har ofte travlt med at påpege Dacias manglende sikkerhed, men taler de franske rygter sandt, er det altså også et stort step op på sikkerheden for den nye Dacia Sandero og Sandero Stepway.

Den danske Dacia-importør forventer, at den nye Sandero og Sandero Stepway kommer til Danmark i begyndelsen af det nye år. Priserne på det danske marked er endnu ikke klar.

Kommentarer