DEL

Når man siger Dacia deler det med det samme folk i to lejre. Dem, der synes det er fedt med en ny bil til billige penge, og så dem, der aldrig kunne drømme om at sætte sig bag rattet i en Dacia. Alligevel kaldes Dacia det smarte valg da det som udgangspunkt er et valg foretaget ud fra en økonomisk betragtning.

Dacia Streetway

Som en perfekt respons på denne tendens lancerer Dacia Streetway modellerne – eller rettere sagt Streetway udstyret. Filosofien bag er det smarte valg – et valg foretaget med kritiske briller og kraftig skelen til værdi for hver en krone. Her har Dacia statistikken med sig – pålidelighed, rummelighed og lave driftsomkostninger gør bilmærket populært hos alle, hvor transport mest handler om praktik og nul bekymringer. Til alle dem er Dacia Streetway oplagt da ideen er at levere så meget bil for pengene som muligt – en fastholdelse af den tilkæmpede position som den eneste leverandør af nye driftssikre familiebiler til en overkommelig pris. Det er kort fortalt hvad Streetway modellerne handler om.

Ny serviceaftale

Noget andet kunderne har ønsket længe er mulighed for at købe en serviceaftale. Det er netop lanceret i den nye webshop, hvor kunderne har mulighed for at tegne en Dacia Care serviceaftale. Målgruppen for webshoppen er nye og eksisterende Dacia kunder, som er indenfor de første otte måneder af bilens 1. registrering. Fra otte måneder og frem til 12 måneder henvises til lokale Dacia-forhandlere.

Syv år – 23.000 biler

I Europa er Dacia Sandero for andet år i træk den mest solgte bil til private og generelt har hver Dacia-model fået hver sin position i markedet – Lodgy som en rummelige bil til prisen med syv rigtige sæder. Sandero som kompakt og genuin value for money. Duster til de mere aktive samt Logan til familier, der blot skal have en stationcar uden så mange dikkedarer. Dacia har været i Danmark i små syv år og i den periode har godt 23.000 danskere købt en Dacia.

Dacia Privatleasing = attraktiv og billigt:

  • Dacia Sandero Streetway til 1.799 kr. pr. måned. 
  • Dacia Logan MCV Streetway til 1.999 kr. pr. måned.
  • Dacia Lodgy Streetway til 2.699 kr. pr. måned.
  • Dacia Duster Streetway til 2.799 kr. pr. måned.

    For alle biler gælder det 4.999 kr. i udbetaling og 15.000 km årligt.

Kommentarer