DEL

Dacia Dokker, den bundsolide varebil med 3.3 kubikmeter lastrum, er på vej ud af det europæiske marked. Den danske importør har – som det hedder i branchen – sat sig på en del af de sidste biler og handlet dem til en yderst skarp pris der gør, at prisen på bilen også hos slutbrugeren bliver særdeles favorabel. 

Dacia Dokker van kan nu fås helt ned til 87.350 kroner excl. moms. Og det endda for modellen med aircondition, skydedør, parkeringssensor og bakkamera. En uhørt lav pris for en varevogn med en nøjsom 95 hk dieselmotor.

– Dacia Dokker synger på sidste vers, men vi har fået masser af produktionspladser, så derfor intensiverer vi nu salgsindsatsen, og sætter priserne ned, siger Dacias danske pressechef Søren Hyltoft, der samtidig oplyser, at der i Danmark er solgt små 4.000 Dacia Dokker som varevogn siden introduktionen i 2015. Det samlede antal solgte Dacia i Danmark ligger lige i øvrigt omkring 25.000 styks.  

Det går i øvrigt ret godt med varebilssalget igen. September bød, ifølge De Danske Bilimportører, på knap 3.000 solgte varebiler og det højeste varebilsalg siden november sidste år. Varebilsalget endte dermed over 20 procent højere end samme måned i 2019.