BMW opdaterer 3-serien

Det er efterhånden ved at være nogle år siden at den seneste udgave af den vigtige 3-serie fra BMW så dagens lys første gang. Derfor er det nu ved at være tid til et facelift af den tyske køremaskine. 

Det er tid til en opdatering af BMW 3-serie, både som sedan og satationcar, eller Touring, som BMW kalder den familievenlige variant med indvendigt bagagerum. Begge modeller får således et facelift, hvor de fra juli måned bliver opdateret med nyt design og nye digitale løsninger. Den nydesignede front har full LED-lygter med en fladere struktur end forgængeren samt kørelys i en omvendt L-form. BMW nyrerne er opdateret for at give modellerne et endnu mere sportsligt udtryk. Bagenden byder på et mere muskuløst udseende med mere overflade i den valgte karosserifarve og markante afgangsrør på 90 eller 100 millimeter, afhængig af modellen. 17” aluminiumsfælge er standard.

Nyt interiør med BMW Curved Display

Den største revolution på de nye modeller finder vi i kabinen med det nye og intuitive BMW Curved Display, som også findes på de nyeste elektriske modeller fra BMW. Det giver helt nye digitale muligheder med det 12,3” informationsdisplay og 14,9” kontroldisplay. Samtidig er antallet af knapper i kabinen desværre reduceret. Gearvælgeren med ottetrins Steptronic automatgear er ligeledes redesignet og er nu centraliseret i midterkonsollen sammen med start/stop-knappen, iDrive controlleren, Driving Experience Control-knapperne samt parkeringsbremsen. For yderligere at understrege den sportslige karakter er der som standard gearskifte-paler på rattet. BMW Live Cockpit Plus inklusive BMW Maps navigation, automatisk nedblænding af bakspejl, opbevaringspakke, parkeringssensor for og bag samt trezoners klimaautomatik er standard.

Meget mere M og kulør på tilværelsen

Ønskes du at pynte din nye 3-serie med lidt fejl fra BMW’s M afdeling kan den nye M Sportspakke tilvælges. Den giver et endnu mere sportsligt design med blandt andet 18” M Sportsfælge, sidespejle i sort højglans og BMW nyrer i ”bikube-design”. Som et ekstra krydderi kan du desuden vælge den helt nye M Sportspakke Pro, så M dynamikken når nye højder. De nye modeller fås i en række nye metallakfarver, herunder Skyscraper Grey, M Brooklyn Grey, Frozen Pure Grey og Frozen Tanzanite Blue. Derudover er der en palette på omkring 150 BMW Individual-farver, så der er rig mulighed for at sætte kulør på tilværelsen i den nye BMW 3-serie.

Meget bredt motorudvalg

Det danske motorudvalg med plug-in-hybrid, benzin- og dieselmotorer omfatter i Sedan-udgaven plug-in-hybriden 330e, benzinmodellerne 320i, 330i og M340i xDrive samt dieselmodellerne 320d, 330d xDrive og M340d xDrive. Til alle modeller, som ikke har firehjulstræk (xDrive) som standard, kan det tilvælges. Stationcar-udgaven fås i 330e og 320i, 330i, M340i xDrive samt 320d, 330d xDrive, M340d xDrive. Alle modeller, med undtagelse af 320i, fås med firehjulstræk.

Del artikel

Har du også læst?