Betal brændstof med nummerpladen

I dag åbner en danmarksnyhed og næsten også en verdensnyhed, hvis det altså ikke var fordi den svenske del af Circle K kom os danskere lidt i forkøbet: Når du parkerer ved en af Circle Ks standere for at tanke, behøver du ikke længere fiske plastikkortet op af lommen. Nu kan du i stedet nøjes med at betale via bilens nummerplade.

– Det skal være så nemt som muligt at være kunde i Circle K. Med Easy Fuel er det blevet lidt nemmere og løsningen er åben for alle. Kunderne skal blot registrere sig i app’en, så er det fremover bare at stige ud af bilen og med det samme begynde at tanke. Du behøver hverken kort eller kontanter. Systemet aflæser nummerpladen på bilen og låser den stander op, som kunden parkerer ved, siger Sisse Follmann, ansvarlig for Circle Ks udrulning af ’Easy Fuel’ i Danmark.

Løsningen med at matche en nummerplade med et betalingskort og en ydelse vil være kendt af mange danskere, der for eksempel tager over Storebælt eller Øresundsbroen.

Fakta om Easy Fuel

  • Når du har hentet Easy Fuel app´en og registreret dig, så er det fremover bare at stige ud af bilen og med det samme begynde at tanke. Systemet aflæser nummerpladen på bilen og låser den stander op, du parkerer ved.
  • Der er to muligheder for at betale med nummerpladen – enten kan alt foregå 100 % automatisk, så længe app’en er installeret og telefonen er med i bilen eller lommen, eller du kan i indstillingerne vælge, at du skal bekræfte tankningerne ved at swipe godkendt. 
  • På nuværende tidspunkt er Easy Fuel kun tilgængelig for Circle K´s private kunder, men der er planer om også, at kunne tilbyde erhvervskunder muligheden for at betale med nummerpladen.
  • I løbet af denne uge åbner Circle K op for Easy Fuel i hele landet. Lige nu er 120 ud af 225 Circle K´s stationer tilsluttet og i slutningen af januar forventes alle stationer i Danmark at kunne tilbyde Easy Fuel.
  • Easy Fuel-app´en viser hvilke stationer, der tilbyder løsningen og hvilken station, der er nærmest.
  • Circle Ks Easy Fuel app kan hentes i App Store eller Google Play.

Del artikel

Har du også læst?