DEL

Den nyeste variant af Alfa Romeo Giulia er på vej. Der er tale om kampagnemodellen Giulia Evoluzione, der er baseret på en Giulia Sprint. Det vil sige, at den kommer med en benzinmotor på 2 liter, der yder 200 hestekræfter. Motoren er kombineret med en 8-trins automatgearkasse som standard.

Udover den i forvejen ganske lange liste over standardudstyr fra Sprint har Evoluzione ekstra standardudstyr til en værdi af 49.000 kroner. Til trods for det er prisen sat 20.000 kroner ned i forhold til Giulia Sprint, og dermed kan du altså i alt spare 69.000 kroner på den smukke italiener.

Ekstra udstyr – lavere pris

Den store pakke med ekstraudstyr forhøjer komforten ved Evoluzione. Det omfatter tonede ruder, splitbagsæde (40/20/40), adaptiv fartpilot, gearskifte-paddles bag rattet, 19’’ alufælge med RunFlat-dæk, opgraderede bremser og røde bremsekalibre.

Desuden har den altså al standardudstyret fra Giulia Sprint, hvilket omfatter blandt andet 8,8’’ Alfa Connect multi-touchskærm med Uconnect LIVE, ALFA DNA-vælger med 3 køreprogrammer, Apple CarPlay, 7’’ TFT-farvedisplay i instrumentgruppen, 6-vejs justérbare elektriske forsæder med memory for fører, 25W Bi-Xenon-forlygter, LED-kørelys og -baglygter, lys- og regnsensor, parkeringspakke med parkeringssensor for og bag samt bakkamera. Desuden har den assistentpakke med automatisk fjernlys-assistent, automatisk nedblændelige bak- og sidespejle, blindvinkelalarm med automatisk aktiv vognbaneassistent og skiltegenkendelse samt træthedsovervågning.

Prisen for Alfa Romeo Giulia Evoluzione er 449.990 kroner og den kan opleves hos forhandlere fra slutningen af november.