Tesla Model Y til salg

Tesla Model Y kommer til Danmark i to varianter; Long Range og Performance – begge med firehjulstræk. De første leverancer vil være Model Y Long Range. Med en WLTP-rækkevidde på 505 kilometer, masser af bagage- og fralægningsplads og et HEPA-filter af medicinsk kvalitet er Model Y Long Range den ultimative kombination af ydeevne og anvendelighed.

Model Y er en fuldt elektrisk crossover i mellemstørrelsen designet med henblik på maksimal alsidighed og sikkerhed, høj rækkevidde, rigtig god ydeevne og avanceret teknologi.

Tesla skriver selv i en pressemeddelelse, at panoramaglastaget og de høje siddepladser i Model Y skaber en følelse af rummelighed og tilbyder en vidstrakt udsigt fra hvert et sæde i bilen. Det forreste bagagerum og en split-foldbar anden sæderække giver i alt 1,9 kubikmeter lagerplads. Indvendigt findes en 15” touchskærm til alle bilens funktioner, og ligesom Model 3 kræver Model Y ingen nøgler men opretter i stedet forbindelse til din smartphone for nem ind- og udstigning. Model Y er også forbundet til Teslas mobilapp og dets lettilgængelige unikke funktioner såsom fjernoplåsning, fjernforberedelse, placeringssporing, Speed Limit Mode og meget mere.

Tesla Model Y er naturligvis også kompatibel med Teslas nuværende Supercharger-netværk bestående af mere end 6.000 Superchargers i hele Europa samt de nye V3 Superchargers, som kan oplade med hastigheder op til 1.600 kilometer i timen. Som med alle modeller fra Tesla bliver Model Y bedre over tid med hyppige over-the-air softwareopdateringer.

Del artikel

Har du også læst?