DEL

Tesla Model Y kommer til Danmark i to varianter; Long Range og Performance – begge med firehjulstræk. De første leverancer vil være Model Y Long Range. Med en WLTP-rækkevidde på 505 kilometer, masser af bagage- og fralægningsplads og et HEPA-filter af medicinsk kvalitet er Model Y Long Range den ultimative kombination af ydeevne og anvendelighed.

Model Y er en fuldt elektrisk crossover i mellemstørrelsen designet med henblik på maksimal alsidighed og sikkerhed, høj rækkevidde, rigtig god ydeevne og avanceret teknologi.

Tesla skriver selv i en pressemeddelelse, at panoramaglastaget og de høje siddepladser i Model Y skaber en følelse af rummelighed og tilbyder en vidstrakt udsigt fra hvert et sæde i bilen. Det forreste bagagerum og en split-foldbar anden sæderække giver i alt 1,9 kubikmeter lagerplads. Indvendigt findes en 15” touchskærm til alle bilens funktioner, og ligesom Model 3 kræver Model Y ingen nøgler men opretter i stedet forbindelse til din smartphone for nem ind- og udstigning. Model Y er også forbundet til Teslas mobilapp og dets lettilgængelige unikke funktioner såsom fjernoplåsning, fjernforberedelse, placeringssporing, Speed Limit Mode og meget mere.

Tesla Model Y er naturligvis også kompatibel med Teslas nuværende Supercharger-netværk bestående af mere end 6.000 Superchargers i hele Europa samt de nye V3 Superchargers, som kan oplade med hastigheder op til 1.600 kilometer i timen. Som med alle modeller fra Tesla bliver Model Y bedre over tid med hyppige over-the-air softwareopdateringer.

DEL
Forrige artikelAlfa Romeo dør ikke
Næste artikelHer er den helt nye Opel Astra
Kim er Biltesterens ansigt udadtil. Han har beskæftiget sig med test af biler siden 2006. Først på et større regionalt dagblad, senere på diverse trykte magasiner. Siden januar 2016 har Kim været manden bag Biltesteren, som efterhånden er vokset til at være Danmarks næststørste onlinemedie om nye biler.