Sådan vælger du de rigtige fjernstyrede biler til dine børn

Sponseret indhold

Denne artikel indeholder komercielle links

Fjernstyrede biler er nok det sted, hvor de fleste børn kommer til at opleve den første rigtig gode oplevelse med biler. Denne artikel handler om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe fjernstyrede bil til dine børn. Artiklen tager udgangspunkt i Speedhobbys guide til fjernstyrede biler til børn.

Speedhobby der både er en webshop og en fysisk butik har fjernstyrede biler til børn som en af sine specialer, og du kan se deres fjernstyrede biler ved at klikke på linket.

 

Hastighed, handling og holdbarhed

Når du kigger på fjernstyrede biler til børn, så er der særligt 3 egenskaber, som de fleste garvede brugere fokuserer på, og det er hastighed, handling og holdbarhed.

Hastigheden er for de fleste afgørende. Nogle fjernstyrede biler kan køre op til 30 km/t og du kan sikkert finde nogle der kan køre endnu stærkere. For fartgale børn kan det med hastighed være rigtig sjovt. For begyndere er det dog sjældent, at det er en god ide med højhastigheds fjernstyrede biler. Hvis barnet er yngre så kan du også vælge at reducere hastigheden yderligere. Jo hurtigere end fjernstyret bil er des sværere er den at styre. Det er en generel regel, der dog kan variere i forhold til bilens handling egenskaber.

Det kan være en god ide for små børn at starte med 10 – 15 km/t.

Handling er i bund og grund et engelsk ord for styreegenskaber. Særligt for de hurtige biler bliver handling helt afgørende for at manøvrere og undgå uheld, der potentielt kan være skadelige for de fjernstyrede biler. Tag et kig på styringsenhed eller ”joysticket” – der kan være stor forskel og tænk på, hvor nemt barnet vil kunne bruge den enhed. Snak eventuelt med forhandleren om, hvor præcis handling er, og hvor nemt det er at lære at håndtere netop denne fjernstyrede bil.

Generelt sidder forhandleren inde med en masse viden og erfaring om de forskellige modellers egenskaber, det gør vi i hvert fald hos Speedhobby.dk, så endelig spørg løs.

Holdbarheden er en af de vigtigste ting, som du skal have fokus på når du køber fjernstyrede biler til børn. Der kan være stor forskel på hvor meget en fjernstyret bil, og med børn bag ”rattet”, så kan det fra tid til anden være ret store uheld og sammenstød, som den fjernstyrede bil udsættes for. Så altid hold godt øje med holdbarheden og vurder om dit barn er den mere forsigtige type eller mere voldsomme type.

 

Pris

En anden type faktor er prisen. Den er altid vigtig. Du kan få fjernstyrede biler ned til et par hundrede kroner og op til mange tusind kroner.

Prisen vil ofte afspejle hastighed, handling og holdbarhed, og det er derfor vigtigt at du får prioriteret, hvordan de her egenskaber skal spille ind på prisen.

Jeg vil anbefale at kontakte virksomheden og forklare, hvad du gerne vil have, og hvilket budget du har. For eksempel kunne jeg ringe til kundesupport, og beskrive at jeg har en dreng på 8 år, som er en rigtig vildbasse, og jeg har et budget til en fjernstyret bil på 600 kroner. Her vil du formodentligt selv kigge dig lidt blind på specifikationer, mens forhandleren med sin erfaring vil have en ret god ide om hvilke fjernstyrede biler kunne være et rigtig godt valg for netop din dreng.

Virksomheder som Speedhobby og lignende er eksperter i området, så vi kan altid give dig vores anbefaling baseret på din beskrivelse.

Vi håber, at du nu er bedre klædt på til at finde en ny fjernstyret bil til dit barn.

Del artikel

Har du også læst?