DEL

Snart får danske elbilister endnu en lynladestation. Denne gang ved Odense tæt placeret ved den fynske motorvej. 

– Langt de fleste elbilister kan lade derhjemme natten over, men når vi skal på de lange ture skal vi sørge for, at der er tilgængelige lynladestationer, der kan lade elbilen på den tid, det tager at få en kop kaffe og trække frisk luft, siger Clevers direktør, Casper Kirketerp-Møller.

Allerede i sensommeren 2021 forventer Clever at kunne tage første spadestik til den nye lynladestation. Med lynopladning bliver det muligt at lade elbilen op på cirka 15 minutter, når stationen står klar.

– Det smarte ved elbilen er, at man ikke er afhængig af at stoppe ved en tankstation, men i stedet lader op, når bilen alligevel holder stille. Elbilen kan lade på en ladeboks derhjemme i garagen, på ladestandere ved vejen, på arbejdspladsen eller på ladestationerne, når man er på tur rundt i Danmark og udlandet. Alle de forskellige lademuligheder arbejder vi på at integrere på tværs af landet for at skabe mere tryghed i dagligdagen, så elbilen bliver et stadigt mere indlysende valg, siger Clevers direktør Casper Kirketerp-Møller.

I efteråret lancerede Clever en mål om at opsætte minimum 500 lynladepunkter i hele landet, men da antallet af elbiler er stærkt stigende, arbejder virksomheden allerede nu på også at øge målet af lynladepunkter markant.

DEL
Forrige artikel645.000 km i en Dacia
Næste artikelSuzuki Jimny – nu som van
Kim er Biltesterens ansigt udadtil. Han har beskæftiget sig med test af biler siden 2006. Først på et større regionalt dagblad, senere på diverse trykte magasiner. Siden januar 2016 har Kim været manden bag Biltesteren, som efterhånden er vokset til at være Danmarks næststørste onlinemedie om nye biler.