JAC på vej til Danmark

Endnu et kinesisk bilmærke er på vej til Danmark. Det er det relativt lille mærke JAC der – helt i tidens ånd – lancerer en elektrisk crossover på det danske marked. Senere følger flere elektriske modeller.

I begyndelsen af det nye år kommer vi til at se endnu et kinesisk bilmærke på de danske veje. Det sker når mærket JAC sender modellen e-JS4 ud på markedet. Bilen er en mellemstor crossover med op til 589 km rækkevidde og 65,7 kWh batteripakke. Varmepumpe og tre-faseladning, 10,25” touchskærm og justerbare forsæder i læder bliver standard.

I en pressemeddelelse skriver den danske importør, RSA Danmark, en masse floskler og ligegyldig info uden egentlig at fortælle ret meget om selve bilen, dog kan importøren fortælle, at udstyrslisten blandt andet består af elektrisk panorama soltag, 360 graders kamera og Apple CarPlay/Android Auto. Bagagerummet klarer beskedne 450 liter.

På hjemmesidden bliver man heller ikke meget klogere omkring bilen, hvor man dog oplyser, at der er fem års garanti på både bil og batteri, og at e-JS4 kan hurtiglades fra 30-80% på ca. 35 minutter i normaltemperaturer. Bilen leveres med CCS-ladestandard.

Den nye trend med agentmodeller og “køb din bil på nettet” tror den danske JAC-importør ikke på:

– RSA har som filosofi at være til stede i så mange byer i Danmark som muligt, og det kommer vi til at fortsætte med når det omhandler JAC. Vi ser mange bilmærker som starter op med agentmodeller i stedet for traditionelle forhandlernetværk, men vi tror at kunder ønsker lokal tryghed og tilstedeværelse når man køber bil, siger country manager for RSA, Steffen Vilstrup.

Prisen på JAC e-JS4 i Danmark er ikke offentliggjort endnu ligesom man heller ikke fortæller hvilke andre modeller vi kan glæde os til.


Del artikel

Har du også læst?