Hyundai facelifter i10

Hyundai har netop afsløret den nye i10, som kommer med et forfrisket design, nye teknologier samt nyt vigtigt sikkerhedsudstyr som standardudstyr.

Hyundai i10 får nu en frisk opgradering både indvendige og udvendig. De særlige ændringer omfatter blandt andet en standard 4.2” digital instrumentering, USB-type C opladning som passer til den nye type Apple telefon/iPad både i for og bag samt trådløs software OTA-opdateringer af kortet, når der vælges navigation til bilen. 

Der er endvidere mulighed for at vælge el-klapbare spejle og interiør stemningsbelysning. På sikkerhedssiden opdateres nødbremsen, så den nu også er i stand til at genkende cykler. Lane Following assist, som er med til at centrere bilen i sin bane, og dermed mindske risikoen for, at bilen utilsigtet forlader sin egen vognbane samt advarsel for glemte bagsædepassager. Alt sammen som standard, så den nye i10 får samme gode sikkerhed, som man ofte ses i dyrere og større biler.

Som den nuværende tilbydes den faceliftede Hyundai i10 i to forskellige motorvarianter, herunder den velkendte 1.0 MPi benzinmotor med 67 hk. Toppen er i10 N-line, som designmæssigt er inspireret af den højt ydende N-serie. Udover pyntehejs tilbyder i10 N Line en mere kvik køreoplevelse med en 1.0-liter turbomotor på 100 hk.

De nye versioner af Hyundai i10 forventes at kommer til Danmark på den anden side af sommerferien.

Del artikel

Har du også læst?