GTI-træf genopstår

GTI Meeting 2024 i Wolfsburg: Volkswagen bringer den traditionelle begivenhed hjem

Det legendariske GTI-event ved Wörthersee i Østrig har en lang tradition og er meget populær blandt fans af sporty Volkswagen-modeller. Det ellers så traditionsrige årlige arrangement i Maria Wörth har desværre været afholdt for sidste gang fordi den østrigske kommune er gået helt agurk i klimaets tjeneste. Men bare rolig; Volkswagen har besluttet at holde GTI-eventet hjemme i Wolfsburg, men dog først fra 2024. Under mottoet “Coming Home” bliver Wolfsburg således det nye hjem for GTI-fansene.

GTI-fans er meget vigtige for Volkswagen, og derfor ønsker virksomheden fortsat at give de mange fans mulighed for at mødes og udveksle ideer mens der bliver sparket dæk over en Currywurst.

Ud over bilpræsentationer, sceneshows og klubmøder vil der være mange andre aktiviteter og overraskelser for GTI-fans. Området og infrastrukturen i Wolfsburg byder på perfekte betingelser for at modtage et stort antal besøgende og deres biler, ja faktisk er Wolfsburg måske endda bedre egnet til sådan et arrangement end det klejne og intime område i Maria Wörth.

Den præcise dato for hvornår “Coming Home” afholdes i Wolfsburg næste år er ikke meldt ud, men et godt bud kan være omkring Kristi Himmelfartsdag torsdag den 9. maj.

Del artikel

Har du også læst?