DEL

Citroën C3 har fået tæsk for at have for meget hård plastik i kabinen, men det bliver der lavet om på nu, hvor der bliver mulighed for at bestille en C3 i “Techwood” som får C3 til at virke meget mere indbydende i kabinen med lister i noget materiale, der ligner træ, blødere plast og lyse sæder. 

Mindre kan dog også gøre det, for Citroën lover, at der er fokus på materialevalget når den første faceliftede C3 ruller af samlebåndet inden sommerferien. 2020-udgaven får således en opdateret front med kromlister, som nu går ud mellem de smalle kørelys og hovedlygterne lige under. LED-forlygter bliver nu en mulighed, hvor C3 indtil nu kun har haft halogenforlygter.

Citroën har altid været garant for individuelle kombinationer, hvor kunden har stor medindflydelse, og sådan er det også denne gang. De karakteristiske Airbumps på siderne er delt op på en ny måde og der er intet mindre end 97 muligheder eksteriørkombinationer, hvor der for eksempel er mulighed for to-farvet lakering og grafik på taget. To nye farver er kommet til Spring Blue og Elexir Red hedder de.

Citroën meddeler, at C3 nu også får mulighed for de komfortable Advanced Comfort-sæder med tykkere skum og tykkere stof som allerede sidder i C4 Cactus og C5 Aircross. Motorprogrammet bliver som hidtil: En firecylindret diesel med 100 hk og så ellers en trecylindret benzinmotor på 1,2 liter med 83 eller 110 hk – manuel femtrins gearkasse til den lille, manuel med seks trin eller automatisk sekstrins gearkasse til den “store” benziner og til dieselvarianten. Den faceliftede Citroën C3 kommer til Danmark til sommer. 

Kommentarer