Tesla åbner i Køge

Efter etableringen i Ribe i slutningen af sidste år, er det nu Køge der står for tur, så Tesla kan komme endnu tættere på de sjællandske kunder.

Teslas seks centre i Ribe og Aarhus i Jylland, Odense på Fyn, Hillerød, Kastrup og Greve på Sjælland, øger løbende deres servicekapacitet, ansætter flere medarbejdere og tilføjer flere mobile serviceteknikere, der betjener kunder i hele Danmark.

Tesla Service bliver konstant udviklet og udvidet med flere serviceteknikere på hver lokation og flere Mobile Service-teknikere og ligesom Tesla Center Ribe vil den nye placering i Køge have et stort vækstpotentiale og øge Teslas kapacitet i Danmark. 

Centret i Køge bliver endnu større end Tesla Ribe med mere end 5.000 m2. Med service, showroom og leverancer på én gang tilbydes nuværende og kommende Tesla-ejere en nem oplevelse, helt tæt på de store motorveje og med gåafstand fra Køge Nord Station, når centret åbner om et års tid. 

Tesla vil dog allerede inden for de kommende måneder tage de nye lokaler i Køge i brug, som det primære afhentningssted for nye kunder der skal afhente deres nye Tesla på Sjælland.

Del artikel

Har du også læst?