DEL

Indtil videre er der ingen officielle billeder af den nye Touareg – skitsen herover er det eneste Volkswagen indtil videre har frigivet, men at dømme ud fra den, er VW sluppet ret godt fra det. Touareg er VW’s flagskib og bliver den næste milepæl i tyskernes største modeloffensiv nogensinde. Som topmodel demonstrerer Touareg med sit karakterstærke design, banebrydende teknologi og køredynamik det ypperste fra Volkswagen. Hvordan den nye Touareg motormæssigt er skruet sammen, er der heller ingen meldinger om for nuværende.

Det udtryksfulde design giver Touareg en umiskendelig, karakterstærk fremtoning. En lang liste af banebrydende assistentsystemer sikrer, at den nye Touareg leverer maksimal sikkerhed og kørekomfort. Med en af klassens største digitaliserede førerpladser, kaldet Innovision Cockpit, åbner Volkswagen et nyt kapitel indenfor infotainmentanlæg og integrering af dette i førerpladsen.

Bilens connectivity gør den til et internetknudepunkt. Undervognen med luftaffjedring, firehjulsstyring og aktive krængningsstabilisatorer sikrer en sikker og dynamisk køreoplevelse. Med den nye Touareg tager Volkswagen hul på tredje kapitel i en lang succeshistorie. Ligesom forgængerne vil den nye Touareg leve op til de forventninger og høje standarder, som kunderne har til en SUV i luksusklassen.

VW Touareg har med de to første generationer demonstreret en imponerende kombination af suveræn motorkraft, luksus, kørekomfort og offroadegenskaber. Den har også skrevet sig ind i motorsportshistorien ved at vinde Dakar Rallyet tre gange i træk fra 2009 til 2011. Volkswagen præsenterer den nye Touareg d. 23. marts i Beijing, og den forventes introduceret i Danmark efter sommerferien.

Kommentarer