DEL

Vi er på vej mod en fremtid med selvkørende biler, og mange mærker viser allerede nu vejen dertil med et stort udvalg af førerassistentsystemer, der gør hverdagen bag rattet endnu mere sikker og komfortabel. Nu sætter Volkswagen yderligere fokus på de mange innovative førerassistentsystemer med introduktionen af de nye IQ.Drive-modeller, der for en beskeden merpris på 1.000 kr. er udstyret med en omfattende pakke af førerassistentsystemer og IQ.Drive-designdetaljer til en samlet værdi af 40.000 kr. Golf, Touran og Tiguan kan alle leveres som IQ.Drive-modeller, der er udstyret med Lane Assist, Blind Spot Sensor, Emergency Assist, Light Assist, Køassistent (kun i forbindelse med DSG-gear) og Park Assist.

De intelligente førerassistentsystemer i Volkswagens IQ.Drive-modeller hjælper med at holde bilen i vognbanen, skifte mellem nær- og fjernlys, holde øje med trafikanter i den blinde vinkel, hjælper med parkeringen, og accelererer og bremser automatisk ved køkørsel. Skulle føreren miste bevidstheden, bremser bilen endda selv ned og sætter nødblink til. Selv om føreren ikke altid mærker de intelligente systemer i hverdagens kørsel, giver det en tryghed at vide, at de er der.

De nye VW IQ.Drive-modeller kan fås til priser fra 279.094 kr., hvor du bliver kørende i klassikeren Golf udstyret med en 115 hk 1,6 TDI-motor. Ønsker du mere plads, tilbydes Golf IQ.Drive 1,6 TDI også i Variant-versionen med et 605 liter stort bagagerum til priser fra 292.794 kr.

Til den store familie, der har behov for en bil med ekstra fleksibilitet og flere siddepladser tilbydes en syv-personers Touran som IQ.Drive-model i kombination med en 115 hk 1,6 TDI-motor til priser fra 324.594 kr. Ønsker du ekstra motorkraft kan Touran IQ-Drive for en pris på 364.595 kr. også leveres med en 150 hk 2,0 TDI-motor.

Crossoveren VW Tiguan tilbydes også i en IQ.Drive-version i kombination med en 150 hk 2,0 TDI-motor og sekstrins manuel gearkasse til priser fra 394.895 kr. De nye IQ.Drive-modeller tilbydes også på privatleasing til attraktive priser.

IQ.Drive-modellerne kommer ikke kun komplet udstyret med assistentsystemer, de byder også på en stribe designdetaljer, der er unikke for disse modeller. De er alle udstyret med specielle letmetalfælge, sorte sidespejle, pedaler i børstet ædelstål, IQ.Drive-trinlister, projektion af IQ.Drive-logo ned på asfalten ved fordørene og et interiør med et smart og eksklusivt IQ.Drive indtræk. Alt dette giver modellerne en unik og eksklusiv appeal.

Føler du dig fristet af de nye IQ.Drive-modeller eller en anden ny Volkswagen-model, tilbydes de til en attraktiv finansiering med en fast rente på 1,95% eller en lav variabel rente på 0,95%. Rentetilbuddet er gældende frem til d. 31 januar 2019. De nye IQ.Drive-modeller og mange andre VW-modeller kan opleves hos Volkswagen-forhandlerne i weekenderne d. 5.-6. og 12.-13. januar.