DEL

Volvo V90 Cross Country er blevet faceliftet med et 48 volt mild hybrid batteri så den store hævede stationcar også kan kaldes for elektricificeret.

V90 Cross Country med mild hybriddrivline repræsenterer dermed de første elektrificerede varianter i Cross Country-modellernes historie. Volvo milde hybrider giver op til 15 procent brændstofbesparelse og udslipsreduktion i den daglige kørsel. Brake-by-wire bremsesystemet interagerer med energigenvindingssystemet og reducerer brændstofforbruget og emissionerne ved at genvinde kinetisk energi under bremsning.

Derudover har den fået nye tågelygter, et nyt spoilerdesign og en ny, lavere kofanger foran og et helt nyt baglygtedesign, inklusiv fuld LED-signaturbelysning og et sekventielt blinklys. En række nye eksteriørfarver og fælge giver endnu flere muligheder for personalisering af Volvo V90 Cross Country.

Inde i kabinen byder et omfattende opgraderet lydanlæg fra Bowers & Wilkins på en endnu større lydoplevelse, takket være nye funktioner som en optimeret forstærker, automatisk kørestøjsreduktion og en ny indstilling, der meget eksotisk efterligner lyden fra førerens yndlingsjazzklub.

En anden ny kabinefunktion er luftrensning med Advanced Air Cleaner med en PM 2,5-partikelsensor. Den var oprindelig udviklet til det kinesiske marked, men nu lanceres den blandt andet også her i Europa og giver føreren mulighed for at overvåge kabinens luftkvalitet via centerdisplayet. Advanced Air Cleaner kan rense kabineluften for næsten alle småpartikler i løbet af få minutter. 

Den faceliftede Volvo V90 Crosso Country lanceres i Danmark senere på året. 

Kommentarer