DEL

Det er så sjovt med Volkswagen. Hver gang konkurrenterne lancerer nye modeller der på teknologi, komfort og andre parametre slår de fleste Volkswagenmodeller, så lancerer tyskerne bare lige en bil, der muler dem alle. Sådan er det – på papiret – også med den nye Polo, der får premiere i Danmark til november.

Vi har endnu ikke haft lejlighed til at køre bilen, men at dømme ud fra billeder og en pressemeddelelse fra Volkswagen, er det en yderst spændende Polo vi kommer til at se.

Den nye Polo er 4.053 mm lang, og med næsten 10 cm længere akselafstand får alle mere plads i kabinen. Samtidig er bagagerumsvolumenen vokset med 25 procent til 351 liter. Også på det teknologiske spiller den nye Polo i en højere liga: Den har Front Assist, Blind Spot Detection, den kan fås med en 1,5 TSI EVO-motor med automatisk cylinderfrakobling, der er mulighed for en Sport Select-undervogn, ACC og LED-forlygter som vi blandt andet kender fra den nye Golf.

Anden generation af Active Info Display får verdenspremiere i den nye Polo, der også udstyres med den nyeste generation af Volkswagens innovative infotainmentsystemer. Det nye eksteriør er præget af et skarpe linjer, en maskulin front og mere dynamiske proportioner med et længere, lavere og bredere karrosseri.

Trendline, Comfortline, Highline, R-Line og Lifestyle-pakker giver et bredt udvalg af udstyrsvarianter. Men det stopper ikke her. Den nye Polo kommer også i en GTI variant med 200 hk. Polo kommer med motorer fra en 75 hk 3-cylindret 1,0 MPI til den føromtalte 200 hestes benzinmaskine i GTI-versionen.

Den nye Polo fås til priser fra 159.990 kr. for en 75 hk 1,0 MPI Trendline.

Kommentarer