DEL

Det er fem år siden, at Volkswagen introducerede up! i Danmark – siden da har mere end 50.000 danskere sat sig bag rattet i den populære mikrobil – og gjort den til en af landets mest populære biler. Det fejrer Volkswagen med to nye, stærke tiltag på up!: Kampagnemodellen double up! og nyt leasingtilbud på up! med lav udbetaling.

Ny double up! kampagnemodel

Bag navnet på den nye kampagnemodel gemmer sig en move up!, der er den mest populære udstyrsversion af up! på det danske marked. Den har i forvejen standardudstyr som fx city emergency brake, tågeforlygter med drejelys og smartphoneintegration og en lang række øvrige features. På double up! har Volkswagen derudover tilført en hjulpakke, hvor du reelt får både sommer- og vinterdæk med til bilen – til stærkt reduceret pris. Bilen udleveres på sommerdæk monteret på 14” Corvara-letmetalfælge og med til double up! følger så et sæt Continental-vinterdæk monteret på en 14” stålfælg – klar til vinterbrug. move up! fås normalt til 111.996 kr. og double up! tilbydes til 113.998 kr. double up! står allerede nu klar hos landets Volkswagen-forhandlere.

Privatleasing på up! med lav udbetaling

Ud over den nye kampagnemodel double up! markerer Volkswagen også up!s femårs dag med et nyt tiltag på privatleasingfronten: white up! med en månedlig ydelse på 1.799 kr. og en lav udbetaling på 5.000 kr. white up! er i lighed med double up! baseret på den populære udstyrsversion move up!, men har ud over bilens normale standardudstyr fået tilføjet et multifunktionslæderrat, der gør det legende let at betjene bilens radio, medieafspiller og telefon, samt klimaanlægget Climatronic, der bl.a. med sit allergenfilter giver kabinen i white up! et ideelt indeklima. Vælger du at privatlease en white up!, kan du køre 15.000 km årligt – dette kan dog individualiseres til hhv. 20.000 km pr. år eller 25.000 km pr. år, hvis du har brug for at køre flere kilometer. Vælger du 20.000 km årligt stiger den månedlige ydelse til 1.949 kr. og hæver du kilometerantallet til 25.000 årligt bliver den månedlige leasingydelse 2.099 kr. Udbetalingen forbliver i begge tilfælde på 5.000 kr. Volkswagens priser for overkørte kilometer på privatleasede biler hører til blandt branchens laveste, med 0,40 kr. pr km. white up! fås – som navnet indikerer – udelukkende i hvid – en farve der hos Volkswagen hedder Candy hvid.

Kommentarer