DEL

Seat Arona byder på masser af køreglæde, et friskt design og komfort i særklasse – og så til ret skarpe priser.
– Vi glæder os meget til at introducere den nye Arona til vores kunder i weekenden, siger Seats direktør i Danmark, Jesper Stoltenberg Mathiessen, mens han fortsætter med at rose den nye bil:
– Arona er en bil som passer til de fleste af vores kunder og byder på et attraktivt design, en lang række individualiseringsmuligheder samt det spanske mærkes sportslige DNA med dynamik og finesse. Det er en bil, som er nem at komme ind i og ud af – og så har den endda også god plads til bagage.

Den nye Seat Arona har fået masser af international ros, og den er nu klar til også at overbevise danskerne om sine gode køreegenskaber, høje sikkerhedsniveau, friske design og ikke mindst den skarpe pris. Seat Arona fås fra 169.900 kr.

Vind et rejsegavekort til Arona på Tenerife

Langt de fleste Seat-modeller er opkaldt efter spanske byer eller områder og det gør sig også gældende for den nye Arona, som er opkaldt efter en region på ferieøen Tenerife. For at fejre den nye Arona, så udlodder Seat et rejsegavekort til en værdi af 25.000 kr. til et all-inclusive hotel nær Arona på Tenerife, blandt alle, som prøvekører en Seat-model i januar måned. Og som en ekstra konkurrence udlodder alle Seat-forhandlere en gavekurv med spanske delikatesser blandt alle, der prøvekører en Seat-model til premieren 6.–7. januar.

Se konkurrencebetingelser på seat.dk/modeller/arona/premiere

 

Kommentarer