DEL

Med vietnamesisk ånd, italiensk design og tysk teknologi er det nye bilmærke VinFast klar til at sende to bilmodeller på gaden. De to modeller, en sedan og en SUV, er udviklet til internationale standarder. Planerner så fremskredne, at de første biler er til salg på hjemmemarkedet allerede næste år. Herefter står resten af verden for tur. Men allerede til oktober er VinFast klar til at vise de to biler på en stor biludstilling i Paris. Indtil videre er der ingen officielle udmeldinger om drivmiddel, men mon ikke de to biler er med benzinmotorer?

VinFast er en 100 % vietnamesisk virksomhed med et virkelig globalt perspektiv, og arbejder sammen med verdens førende europæiske design-, ingeniør- og produktionsteknologipartnere for at skabe produkter, der opfylder internationale standarder og kundernes forventninger med hensyn til design, kvalitet, dynamik og premium in-car funktioner og ejerskabserfaring.

VinFast har rekrutteret ledende medarbejdere fra nogle af branchens førende bilvirksomheder. Som nybegynder til bilindustrien bygger denne investering et stærkt fundament for at sikre, at VinFast kan bygge et yderst vellykket bilmærke fra bunden indenfor en bemærkelsesværdig kort tidsplan.

VinFast bygger bilerne på en 335 hektar stor fabrik i det nordlige Vietnam. VinFast er en af ​​Vietnams største industriprojekter nogensinde med start i september 2017. Det ultramoderne anlæg anvender produktionsudstyr og processer i verdensklasse for at sikre, at produktionen opfylder de mest krævende internationale standarder.

VinFast er et datterselskab af Vingroup, en af ​​Vietnams største privateforetagender, med årlige indtægter i 2017 på 3,8 mia. USD. Gruppen, der fejrer sit 25 års jubilæum i år, er førende inden for den vietnamesiske byggeri og ejendomsbranchen, og har også store interesser i landets uddannelses-, sundheds-, landbrugs-, turisme- og forbrugssektoren.

Kommentarer