DEL
Boosteds chefredaktør, Martin 'Pyramiden' foran Odense Congress Center

Det bliver pænt stort når Odense Congress Center åbner dørene den første weekend i september 2017. Her kan du opleve fantastiske biler fra hele Europa. Der vil være unikke ombyggede biler, lynhurtigere racerbiler, og masser af actionfyldt underholdning gennem hele weekenden. -Det har været svært at gå rundt med munden lukket, men nu er Auto Show 2017 en realitet – og ligesom med Boosted Magazine, så bliver det udelukkende med bilerne i fokus – altså som et rigtigt bilshow bør være, siger Boosteds chefredaktør Martin ‘Pyramiden’ Poorhamidi til biltesteren.dk.

Aldrig før i Danmark

‘Pyramiden’ lover, at Auto Show Denmark 2017 bliver noget vi aldrig før har set lignende i Danmark. – Vi har arbejdet på det her projekt længe, for selv om man måske ikke helt skulle tro det, så kræver det ekstrem meget forberedelse og planlægning. Jeg tør godt love, at Auto Show bliver det bilshow, som vi aldrig før har haft i Danmark, fortsætter ‘Pyramiden’.

Vil skabe noget for bilinteresserede

Det ligger lige til højrebenet, at Boosted Magazine arrangerer Auto Show Denmark for at tjene en masse penge, men det afviser ‘Pyramiden’ på det kraftigste. – Vores passion og kærlighed for biler og det danske bilmiljø er så stor, at vi har viet vores liv til at sørge for, at bilinteresserede i Danmark har noget at være sammen om, og her kunne vi se en kæmpe mulighed i Auto Show Denmark 2017.

Inspirationen er hentet i udlandet

Martin ‘Pyramiden’ minder om, at holdet bag Boosted Magazine i mange år har rejst verden rundt til alle de største messer, events og shows, hvor de har suget til sig af de allerfedeste tiltag og oplevelser, som vi vil se en kombination af på Auto Show 2017. – Vi snakker altså indendørs bilshow, hvor indholdet vil blive nøje udvalgt fra hele verden, men også det allerbedste fra Danmark bliver håndplukket, siger ‘Pyramiden’.

Udendørs live-arena

Der vil til Auto Show 2017 også være en udendørs live-arena som helt sikkert vil imponere, forbløffe og måske endda også forarge nogle, hvor der vil være kørsel af meget forskellig slags. Foruden alt det nævnte vil der også være en spændende bilauktion og unikke tilbud fra en masse virksomheder inden for bilgrej, tuning, styling og stumper.

Kommentarer