DEL

Toyota har erkendt, at den typiske kernekunde bliver ældre og ældre. Derfor har ledelsen meldt ud, at det skal være sjovere og mere tidssvarende at sidde bag rattet i en Toyota. Det er det seneste skud på stammen fra Toyota, crossoveren C-HR, et godt bevis på. Nu følger Toyota op med en helt ny sportslig udgave af mærkets mest populære model i Danmark i 2016, Yaris.

Premiere i marts

Den sportslige udgave af Toyota Yaris får verdenspremiere ved den internationale biludstilling Geneve Motor Show i Schweiz til marts. Her vil den stå side om side med Toyotas nye rallybil Yaris WRC, som debuterer 19. januar i sæsonens første afdeling om verdensmesterskabet i rally i Monte Carlo, og danne bro mellem den brutale rallybil og de øvrige Yaris-udgaver med benzin, diesel eller hybrid.

Navn fortsat ukendt

Den sportslige Yaris, hvis endelige navn endnu ikke er offentliggjort, viser altså en ny og mere dynamisk retning for modellen med sit tredørs karrosseri og sine over 210 hestekræfter under motorhjelmen.

Fint ansigtsløft

Den højeffektive udgave vil komme til at sætte sit præg på samtlige udgaver af Yaris, der får ny front, ny bagende og et moderniseret interiør. Det er dog ikke kun bilens ydre, der er forbedret. Teknisk har den også fået et kraftigt løft med øget komfort og et skarpere styretøj.

2017 tegner godt

Dermed er der udsigt til en endnu bedre Yaris, der i 2016 ellers blev den mest populære Toyota i Danmark med næsten 6.000 solgte biler. Seks ud af ti solgte Yaris var hybridbiler, og dermed markerede Yaris sig for femte år i træk som vores favorit blandt hybridbilerne.

Kommentarer