DEL

Sportsvognen Toyota GT86, kommer i en ny udgave til efteråret. Den køreglade bil med et lavere tyngdepunkt end i eksempelvis Porsche Cayman bliver for første gang vist frem i en ny udgave på biludstillingen i New York i påsken.

Men allerede nu viser Toyota de første billeder af den nye GT86, som bl.a. får en mere aggressiv styling, der i endnu højere grad fremhæver bilens lave, brede udtryk. Fortil byder den nye GT86 på nye LED-forlygter og blinklys, nydesignede tågeforlygter og en ændret kofanger, mens nye LED-baglygter og en nydesignet kofanger pryder sportsvognen bagtil.

Indvendigt får GT86 også et kraftigt løft med materialer i højere kvalitet som blandt andet læder-alcantara sportssæder med sølvfarvede syninger, blødere materialer ved dørene og et nyt sportsrat med betjeningsknapper til bilens lydanlæg samt et GT86-logo i midten.

De i forvejen nærmest legendariske køreegenskaber i GT86 er blevet yderligere forbedret gennem ny opsætning af hjulophænget samt ændret opsætning af støddæmpere og fjedre, der gør bilen endnu lettere at kontrollere og mere adræt end nogensinde før. Dermed er der lagt op til ægte køreglæde på et helt nyt niveau.

Den nye Toyota GT86 introduceres i Danmark sidst på året.

Kommentarer