DEL

Efter et rekordår for salget af hybridbiler i Danmark i 2017 fortsætter Toyota stilen i 2018 og skyder det nye år i gang med et stort hybrid-nytårsbrag. Det sker i weekenden 6. – 7. januar, hvor Toyota-forhandlere over hele landet inviterer til åbent hus med besparelser på 20.000 kr. på udvalgte hybridmodeller så længe lager haves.

Toyota Yaris Hybrid – er blandt de udvalgte hybridmodeller. Her frister udstyrsvarianten H2 Premium, der ikke blot udmærker sig som en af de mest brændstoføkonomiske benzinbiler på markedet med et gennemsnitligt brændstofforbrug på 30,3 km/l ved blandet kørsel, men også rummer standardudstyr som 15” alufælge, fartpilot, handskerum med køl, automatgear og sikkerhedspakken Toyota Safety Sense med automatisk nødbremse.

Med en normalpris på Yaris Hybrid H2 Premium på 190.990 kr. betyder det altså, at den populære hybridbil kan fås til en endnu skarpere pris på 170.990 kr. i hybridweekenden.

Yaris er dog ikke den eneste hybridbil, man kan score til en særligt attraktiv pris kort efter nytår. Visse udgaver af den lidt større Auris Hybrid, den skarpt designede C-HR Hybrid og ikke mindst den store RAV4 Hybrid er også på listen over Toyotas udvalgte hybridmodeller med mulighed for at spare 20.000 kr. i åbent hus-weekenden.

Køber du samtidig originalt ekstraudstyr til din nye bil i samme weekend, får du også 20 procent i rabat på dette. Det betyder, at du fx kan købe en barnestol, der normalt koster 2.374 kr., til din nye Yaris Hybrid for 1.899 kr., eller Go-navigation med 5 års gratis kortopdatering til 6.556 kr. mod normalt 8.195 kr.

Som om besparelserne på udvalgte hybridmodeller og originalt ekstraudstyr ikke er nok, så er Toyotas eget finansieringsselskab Toyota Finans endnu engang på banen og skruer renten på finansiering et hak længere ned til blot 0,95 procent for alle fabriksnye biler.

Kommentarer