DEL

Toyota C-HR har allerede høstet et hav af roser fra danske motorjournalister, der betegner bilen som revolutionerende med et fænomenalt design, usædvanligt gode køreegenskaber, højt udstyrsniveau, sikkerhedsniveau i top og meget værdi for pengene.

Læs biltesterens skriv om Toyota C-HR her:

https://biltesteren.dk/toyota-c-hr-japanske-forvandling/

Med introduktionen af C-HR er der lagt op til starten på en ny æra for Toyota. En æra, hvor der i højere grad tales til følelserne gennem design og køredynamik uden at gå på kompromis med de traditionelle Toyota-dyder som kvalitet, driftssikkerhed og miljøhensyn.

C-HR kan som flere af Toyotas andre modeller også fås som hybridbil. Her ligger det gennemsnitlige brændstofforbrug på op til 26 km/l ved blandet kørsel. Toyota C-HR fås dog også med 1.2-liters turbobenzinmotor med en startpris fra 289.990 kr.

Vind din fabriksnye bil

Falder du for et af de gode tilbud og beslutter at købe en ny bil, kan det medføre, at du slet ikke skal betale for din bil.

Toyota tilbyder nemlig som noget ekstraordinært for dem, der vælger at købe en fabriksny Toyota mellem 7. og 11. januar, at man deltager i lodtrækningen om at vinde sin egen nye bil. Vinderchancerne må siges at være rekordhøje sammenlignet med andre konkurrencer, hvor man kan vinde en bil. Eneste begrænsning er, at man maksimalt kan få dækket 300.000 kr. af bilens værdi.

Kommentarer