DEL

Toyotas C-HR, så for første gang dagens lys i starten af 2017. På rekordtid er den nye Toyota-model blevet en af de mest populære Toyotaer i både Danmark og resten af Europa. I fjor blev der således solgt over 2.000 Toyota C-HR i Danmark og over 147.000 i Europa. Dermed placerede C-HR sig som den næstmest populære Toyota-model i Europa i 2018 kun overgået af den lille Yaris.

Og nu er det så tid til et facelift af C-HR. En udgave, der får forfinet sit design både for og bag, men som også samtidig forbliver tro mod sin ikoniske visuelle identitet, som Toyota kalder det. En indfarvet underlæbe fortil fremhæver bilens dynamiske figur og efterlader indtrykket af en stærk, bred og hævet bil.

For- og baglygter bliver opgraderet til premium LED-teknologi, hvor kørelys og dynamiske blinklys integreres i samme pærer, således, at kørelyset skifter til det dynamiske blinklys i den side, der blinkes til. En blank sort bagspoiler forbinder baglygterne, hvilket giver bilen et enkelt og rent udtryk.

Ny 2.0-liters hybridmotor med 184 hk

Som noget helt nyt kan du i den kommende udgave af C-HR få mulighed for at vælge mellem to forskellige højeffektive hybridmotorer. I tillæg til en forbedret udgave af den allerede kendte 1.8-liters hybridmotor med 122 hk, vil du fremover også kunne vælge C-HR med en ekstra kraftfuld 2.0-liters hybridmotor med 184 hk.

1.8-liters hybridmotoren kan bryste sig af en CO2-udledning fra blot 109 g/km efter den nyeste WLTP-testmetode, mens CO2-udledningen for den ekstra stærke 2.0-liters hybridmotorer starter fra kun 118 g/km.

Den nye C-HR har også fået ændret den elektroniske styring, så føreren skulle få en bedre føling med styretøjet, mens 2.0-liters hybridudgaven har fået et nyt affjedringsdesign, der ifølge Toyota forbedrer kørekomforten uden at gå på kompromis med bilens styreegenskaber.

Endnu bedre lydisoleret

Opholdet i kabinen bliver fremover endnu mere tyst, da alle udgaver af den nye C-HR er blevet endnu bedre lydisoleret for at nedbringe støjniveauet i kabinen. Endelig kommer C-HR som standard med nyt multimediesystem med automatisk smartphone integration og både Apple CarPlay og Android Auto.

Selv om Toyota har løftet sløret for den faceliftede C-HR allerede nu, bliver den dog først introduceret på den anden side af nytår. Prisen er endnu ikke fastlagt. 

Kommentarer