DEL

Foråret er lige om hjørnet og det fejrer Peugeot med åbent hus i weekenden 2.-3. april, hvor der er køreglæde til det Peugeot selv kalder Best Buy-priser. Uanset om, du vægter design, udstyr eller brændstoføkonomi, er der mulighed for at køre foråret i møde i en ny Peugeot til en god pris enten via køb eller privatleasing.

Topløs køreglæde

En køretur med taget slået ned og vind i håret er den sikre vej til et bredt smil på læben og en følelse af frihed. Med cabriolet-versionen af Peugeot 108 kan man sige, at friheden er lige om hjørnet.

I 108 TOP glider kanvasfoldetaget nemt tilbage og giver en 80 cm bred og 76 cm lang åbning, der kan justeres i flere positioner til at være lige over forsæderne eller over alle fire sæder. Når taget foldes ned, aktiveres en vinddeflektor automatisk.

Den fås i en særlig topudstyret udgave, 108 DESIRE TOP, som udover kanvasfoldetaget også indbefatter 15” alufælge, touch-skærm, tågelygter, læderrat og aircondition. Prisen er 109.990 kr. og du får således udstyr til en værdi af 20.000 kr. uden merpris.

Apple CarPlayTM i 208 DESIRE

Peugeot 208 er ikke uden grund danskernes foretrukne bil*, og i kampagneversionen DESIRE er den endnu sværere at modstå. 208 DESIRE er spækket med udstyr for 50.000 kr. Det betyder, at du bl.a. får 16” alufælge, bakkamera, elruder for og bag, klimaanlæg, P-sensor bag, læderrat, tågeforlygter, sportssæder for, sportsfront og Mirrorscreen med Apple CarPlayTM med i købet.

Med Apple CarPlayTM er du sikkert kørende, mens du bruger din iPhone. Via touch-skærmen i bilen kan du få adgang til de apps og funktioner fra din iPhone, som kan være nyttige bag rattet – det kan være rutevejledninger, at sende og modtage sms´er via Siri stemmekontrol eller lytte til din foretrukne playliste.

Peugeot 208 DESIRE 1.6 BlueHDi 100 hk 5-dørs fås til 169.990 kr.

*Salgstal fra De Danske Bilimportører 22.3. 2016

Kommentarer