Tesla indtager Ribe

Et nyt stort Tesla Center åbner i løbet sommeren for at komme endnu tættere på kunderne i det sydvestjyske. Det nye center i Ribe bliver Teslas sjette lokation efter Aarhus, Odense, Hillerød, Kastrup og Greve.

Det kommende Tesla center i Ribe byder på store arealer og et potentiale til at udvide i takt med behovet. I det nye center vil Tesla vise de nyeste modeller Model Y og Model 3 frem sammen med et voksende udvalg af brugte biler. Planen er at åbne for prøveture, service og afhentning af nye og brugte Teslaer i løbet af sommeren.

Det nye center vil skabe en række nye jobmuligheder. 16 nye medarbejdere rekrutteres i løbet af foråret og stillingerne åbnes på Teslas hjemmeside snarest. Planen er at fordoble antallet af medarbejdere hos Tesla Ribe inden årets udgang for at blive et team på omkring 30 personer. Den moderne serviceafdeling kommer til at have flere lifte og flere nye dedikerede mobile serviceteknikere, hvilket bidrager til at øge servicekapaciteten for alle Tesla ejere i Vest- og Sønderjylland.

En forlængelse af den digitale købsoplevelse

Det nye Tesla Center i Ribe giver kunder muligheden for at opleve og prøvekøre Teslas nyeste modeller eller afhente deres nye eller brugte Tesla i det nye center. Med det nye center fuldfører Tesla den digitale købsoplevelse, hvor du kan designe og bestille din Tesla hjemmefra og vælge et af centrene for afhentning. Alle bestillinger foregår online, hvor du kan anmode om indbytning af din nuværende bil, ansøge om finansiering og blive introduceret til din nye Tesla.

Del artikel


Har du også læst?