DEL

T-Cross vil være startskuddet på en ny type af crossover fra Volkswagen. For et par år siden blev T-Cross præsenteret som konceptbil, og nu er den på vej i serieproduktion. Med T-Cross udvider Volkswagen sin store portefølje af crossovers med en model i minibilklassen. T-Cross markedsføres under sloganet ”I am more than one thing”, fordi den ifølge Volkswagen byder på mere, uden at koste mere. Verdenspremieren på T-Cross finder sted i efteråret, og i 2019 introduceres den i Danmark, men indtil da forkorter vi ventetiden med en designerskitse, der giver et smugkig på fremtidens crossover i minibilklassen.

T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace og Touareg vil være de fem crossover/SUV-formater, som Volkswagen vil tilbyde i Europa. Men den nye T-Cross vil også blive en del af mærkets crossover-portefølje i Kina og Sydamerika. Den 4.107 mm lange T-Cross har et karismatisk design, er altid forhjulstrukket og har et funktionelt og gennemtænkt interiør. Den er på hjemmebane i byen, men er også klar til små og store eventyr udenfor storbyernes trafikjungle.

MQB-modulplatformen giver mulighed for at designe et overraskende rummeligt interiør. Eksempelvis kan bagsædet forskydes i længderetning, så du enten får mere benplads ved bagsædet eller mere plads i bagagerummet. MQB-platformen har en positiv effekt på alle aspekter af bilen, og sikrer T-Cross en fremragende kollisionssikkerhed og mulighed for at kunne tilbyde et stort udvalg af assistentsystemer. T-Cross vil blandt andet være standardudstyret med ”Front Assist” og ”Lane Assist”.

Kommentarer