DEL

Traditionen tro byder Suzukiforhandlerne det nye år velkommen med et nytårsshow, hvor de besøgende bydes på en lille nytårsgave, noget godt til ganen og gode tilbud på Suzuki-modeller, hvor du kan spares op til 10.000 kroner i forhold til normalprisen. Samtidig kan den nye bil finansieres med et billån, hvor renten er helt nede på 0,95%.

Gold modeller fra 104.990 kroner

Nytårsmodellerne er døbt ”Gold”, og de fås i flere versioner af mikrobilen Celerio, den lidt større Swift, familiebilen Baleno og den lille crossover-lignende Ignis.

Celerio fås i to Gold modeller til priser fra 104.990 kr., mens den nye Swift tilbydes i tre Gold versioner, der fx alle har automatisk nødbremse, til en pris fra 129.990 kr. Suzuki Baleno Gold fås til priser fra 132.990 kr. og i fire Gold varianter, og endelig står Ignis også klar i en række Gold modeller – og her kan du fra kun 129.990 kr. komme ud i en lille crossover med god siddehøjde og automatisk nødbremse som standard. 

Gold modellerne er prissat, så du sparer 10.000 kroner på en Celerio, mens der, afhængig af version, er op til 10.000 kroner at spare på en Swift, Baleno og Ignis Gold.

Også med hybrid

Gold modellerne fås også med Suzukis mild-hybrid teknik, hvor en lille el-motor aflaster benzinmotoren ved igangsætning og acceleration, og derved kan du opnå en pæn benzinbesparelse – især ved hyppig bykørsel. Her kan der nemlig samles mere gratis strøm op til lithium batteriet, som så kan bruges i stedet for benzin ved næste acceleration. Hybrid teknikken fås til de topudstyrede versioner af Swift, Baleno og Ignis, og i Gold-udgave starter prisen her ved 155.990 kr. for en Ignis – her er der også 10.000 kr. at spare.

Ny Suzuki crossover fra 129.990,-

En af de mest populære biltyper i dag er crossover-bilerne, hvor du får en bil, der designmæssigt skiller sig lidt ud, og som samtidig byder på praktiske fordele som fx høj siddeposition, gode adgangsforhold og en rummelighed i kabinen og bagagerummet, der kan tilfredsstille de fleste. 

Med Ignis i Gold version starter Suzukis brede crossover-program nu helt nede under 130.000 kroner, og det forstætter via den nyligt opgraderede Vitara med turbomotor til den store Suzuki S-Cross, der begge er prissat fra lige under de 200.000 kr. Suzuki kan i øvrigt se tilbage på hele 50 års SUV/crossover-erfaring, så der bliver virkelig trukket godt på ekspertisen i hele programmet, der i løbet af foråret suppleres med den spændende og meget omtalte mini offroader Jimny.

Billån til 0,95% i rente

I forbindelse med Suzuki nytårsshowet igangsættes en januar-kampagne på billån med en rente på kun 0,95%. Så kan den praktiske mikrobil Celerio i Gold version finansieres med en månedlig ydelse fra 1.084,- og en udbetaling på 20.998,-. Som en af de eneste mikrobiler på markedet må Celerio endda trække en lille havetrailer. Vil du hellere ud i mini-crossoveren Ignis Gold, starter den månedlige ydelse fra 1.278,-, mens den nye Vitara SUV kan finansieres med et lån fra 1.918 kr. pr. måned.

Nytårsshow i weekenden den 5. – 6. januar

Suzuki forhandlerne står klar til at byde alle kunder og besøgende det nye år velkommen i weekenden den 5. – 6. januar fra kl. 11 til 15. Her kan du tjekke de attraktive Gold modeller ud, kigge nærmere på Suzukis crossover- og hybridmodeller samt få en lille velsmagende nytårsgave med hjem.

Kommentarer