DEL

Subaru har altid haft et prisskilt om halsen i den dyre ende. Det ved den danske importør godt, og man har derfor kigget lidt på tingene, og fundet frem til, at der kan pilles lidt udstyr af den uden at det gør den store betydning, så de der gerne vil spare nogle penge også kan vælge en Subaru.

Der er tale om SUV’en Forester, der nu fås i en udstyrsvariant der hedder “Sport” som kommer til at ligge lige under “Exclusive.” Prisen bliver 499.900 kroner. Det er isoleret set stadig mange penge, men faktisk er den nye udstyrsvariant blevet næsten 90.000 kroner billigere.

Subaru Forester XT er en version uden læderindtræk, soltag og elektrisk bagklap, men der er stadig fuld fokus på køreglæden. Udstyr som 18 tommer alufælge, syvtommer touchscreen, sædevarme for og bag, varme i rattet, bakkamera samt LED-lys med kurvefunktion har man dog bevaret, men samlet set er der altså sparet så meget på udstyret, at prisen er blevet væsentligt lavere.

Subaru Forester XT Sport har en toliters boxermotor med turbo under hjelmen med direkte indsprøjtning, 240 hk og et drejningsmoment på 350 Nm, så den kører 0-100 km/t på kun 7,5 sek. Lineartronic automatgear med otte trin og tre køreprogrammer er standard. Selv X-Mode er en del af standardudstyret, og Forester XT Sport kan trække op til 2.000 kg.

Kommentarer