DEL

Den ikoniske Subaru med 300 hk og 407 Nm fremstår skarpere end nogensinde. Alligevel har det japanske bilmærke besluttet, at det nu er slut med den makabre vildbasse. Årsagen er de strenge europæiske emisionskrav, der træder i kraft i 2020. Til at afrunde festen har man derfor valgt at give den et facelift.

Man bemærker straks den markante front, de nye 19” fælge og de gule Brembo bremsekalibre med hele seks stempler og nærmest uopslidelige Jurid-klodser, der har et dramatisk bid i skiverne med de karakteristiske huller.

Det justérbare centerdifferentiale er nu fuldt elektronisk styret og reagerer hurtigere for at give føreren endnu bedre kontrol med bilens opførsel.

Den faceliftede WRX STI har også fået mere isolering og tykkere ruder, hvad der giver en mere støjsvag kabine. De nye LED-forlygter har desuden kurvelysfunktion.

De skålformede sæder i Alcantara giver unik støtte og holder dig godt fastspændt med racerinspirerede, røde sikkerhedsseler. Subaru WRX STI ”Final Edition” kommer til Danmark i begrænset antal. Prisen er endnu ukendt.

Kommentarer