DEL

SsangYong Korando SUV tiltrækker måske dig, der har brug for en bil, der kan håndtere mange kilo på trækkrogen. Korando kan trække et påhængskøretøj på to tons og med den kraftfulde 2,2-liters turbodiesel-motor med 178 hk mener SsangYong selv, at den aldrig mangler kræfter.
En robust SUV med et kraftfuldt udtryk. Det kendetegner den nye Korando, som med den nye markerede front i det nye ”SsangYong-look” giver bilen en selvsikker, eksklusiv og karakteristisk profil. Dette understreges af de nydesignede forlygter, med elegant og synligt kørelys bestående af 11 LED-lys.

Indvendigt er der også sket forbedringer, herunder et nyt rat, der med et ergonomisk design og flere centrale funktioner samlet i knapper på rattet, giver føreren større komfort og brugervenlighed. Hertil kommer, at det nye “Super Vision” instrumenthus giver mulighed for at ændre mellem seks forskellige belysningsfarver (standard i Spirit udgaven, red.). Sammen med nye materialer, krom-look og kulfiber-mønstrede paneler, har interiøret fået et mere eksklusivt og sporty udtryk.

På udstyrssiden er parkeringssensorer både for og bag nu standard. Og i udstyrsmodellen Spirit med firehjulstræk og seks-trins automatgear, er der nu lædersæder med varme for og bag, foruden 7” skærm med navigationssystem samt 18” hjul.

SsangYong Korando lanceres søndag den 11. juni 2017 på det danske marked med enten forhjulstræk eller intelligent ”on-demand” firehjulstræk og automatgear. Sammen med fem års fabriksgaranti (max. 100.000 km), rummelighed, kraftig motor og anhængervægt på to ton, er Korando en fin mulighed for dig, der sætter pris på høj anvendelighed til en nogenlunde rimelig pris, hvad enten det er på hvide plader eller som van på gule plader.

Priserne på det danske marked begynder på hvide plader fra kr. 299.000,- (Korando 2,2 Street 2WD) og op til kr. 449.995,- (Korando 2,2 SPIRIT 4WD med automatgear) og på gule plader fra kr. 189.995 (ekskl. moms) og op til kr. 269.995 (ekskl.moms)

Kommentarer