DEL

Er det på tide at forny garage-indholdet, når kalenderen skriver 2019, er der en formue at spare ved at tage til Fords nytårskur i weekenden den 5.-6. januar.

S-Max, Fords store familiebil med mulighed for syv sæder, er nedsat med intet mindre end 100.000 kroner i anledning af det nye år, der markerer 100-årsjubilæet for Ford i Danmark. Jubilæumstilbuddet omfatter en S-Max Titanium 2,0 EcoBlue med 190 hk og manuelt gear, som med en pris på 362.885 kr. har fået et vildt prisdyk. Den udstyrsspækkede model kommer blandt andet med fartpilot, otte tommers touchskærm, opvarmet forrude, nøglefri start, regnsensor, tozoners klimaanlæg og 17” alufælge. Tilbuddet gælder fra den 1. januar 2019 til og med den 14. januar. Prisen er inklusiv levering og Ford Forsikring den første måned.

Overvej privatleasing

Hvis privatleasing tiltaler dig mere end ovenstående jubilæumstilbud, er dette naturligvis også en mulighed ved langt de fleste biler i Fords modelprogram. Både minibilen Fiesta, crossoveren Kuga, den nye Focus og netop S-Max tilbydes som privatleasing til dig, som ønsker fuldt overblik over økonomien. Med privatleasing skal du hverken tænke på service, leveringsomkostninger eller finansiering – og efter 36 måneder ophører kontrakten ganske enkelt, og du er helt fri for at tænke på videresalg og svingende brugtpriser.

Kommentarer