DEL

Suzuki er på vej med en afløser til mærkets største succes nogensinde, Suzuki Swift. Den ikoniske køreglade bil er solgt i over 33.000 eksemplarer i Danmark og i mere end fem millioner eksemplarer på verdensplan.
Den officielle premiere her i landet finder sted i weekenden den 16.-17. september, men allerede nu er de første eksemplarer ude hos de danske Suzuki-forhandlere.

Udmærket sikkerhedspakke

Der er tale om topmodellerne med Exclusive-udstyr. Det vil for eksempel sige, at bilerne er udstyret med en ganske fin sikkerhedspakke, der består af en kamera- og laserbaseret nødbremse med fodgængergenkendelse samt vognbaneassistent, slingreadvarsel, aktiv fartpilot og LED-forlygter med automatisk op- og nedblænding. Udstyret omfatter også for eksempel fuldautomatisk klimaanlæg, navigation, el-ruder for og bag samt fuld LED-pakke.
De kræfter, der skal sætte skub i køreglæden, består af en Dualjet-benzinmotor med 90 hk eller en turboladet Boosterjet-benzinmotor med 112 hk.
Med Dualjet koster Swift Exclusive 164.990 kr., mens prisen for turboversionen er 182.990 kr.

Fokus på økonomi og køreglæde

Den ny Swift er tredje generation siden modelfornyelsen i 2005. Den er bygget på et helt nyt teknisk grundlag, men holder fokus på de værdier, der har gjort modellen populær. I forbedringerne er der således strammet godt op på alt det væsentlige:
Karrosseriet er bredere og lavere, og der er flere kræfter under hjelmen. Kampvægten er reduceret, og køreglæden går som sædvanligt i præcist indgreb med en flot økonomi. Swift-priserne begynder nemlig ved 129.990 kr, og benzinøkonomien topper med mild hybrid-udgaven og 25 km/l.

Kommentarer