DEL

Det er ikke så længe siden, at Skoda meldte ud, at man i fremtiden ikke længere vil satse på mikrobilen Citigo. Alligevel har den fået et facelift med en ny og mere dynamisk front med kølerhjelm, kølergrill og forkofanger i nyt design samt forlygter med LED-kørelys som standard. Afhængig af udstyrsniveau er der desuden tågeforlygter i et nyt design, en sort ramme omkring baglygterne og nye designdetaljer i kabinens instrumenture.
Den faceliftede Skoda Citigo har danmarkspremiere weekenden 2.-3. september, hvor alle Skoda-forhandlere har åbent hus. Introduktionen bliver tilmed kickstartet med kampagnemodellerne Citigo Fresh og Citigo Summer Edition med masser af udstyr.

Skoda Citigo Fresh

Den femdørs Citigo 1.0 MPI 60 hk Fresh kan køre op til 24,4 km/l og har alt det udstyr, som man kan ønske sig, hvis man har brug for en rap bybil eller en økonomisk pendlerbil. Ikke mindst nødbremseassistenten City Safe Drive, der kan bremse bilen automatisk ved hastigheder op til 30 km/t., kan spare føreren for buler og bekymringer i bytrafik og køkørsel. Desuden har Citigo Fresh både aircondition, forlygter med LED-kørelys, regn- og lyssensor samt el-ruder foran. Citigo Fresh koster 89.995 kr. og fås, så længe lager haves.

Skoda Citigo Summer Edition

Der også mulighed for at prøve noget nyt med Citigo 1.0 MPI 60 hk Summer Edition. Ligesom Citigo Fresh har den fem døre, aircondition og forlygter med LED-kørelys, men derudover byder kampagnemodellen på en række Citigo-nyheder: Således har Citigo Summer Edition et Swing-infotainmentsystem med farvetouchskærm, 6 højttalere og Bluetooth til håndfri tale og musikstreaming fra mobiltelefonen. Og radio og opkald kan styres via et lækkert 3-eget multifunktionslæderrat. Sidst, men ikke mindst har Citigo Summer Edition også en praktisk holder, der sammen med Skodas Move&Fun-app forvandler førerens smartphone til bl.a. et navigationsanlæg og en kørecomputer. Citigo Summer Edition koster 99.995 kr. og fås, så længe lager haves.

Var det noget med en startpakke?

Ikke alene er der nye modeller og masser af udstyr til åbent hus hos Skoda-forhandlerne. Der er også mulighed for at tilkøbe billige startpakker. Til den nye Citigo er der en startpakke med 14” Apus-alufælge, et måttesæt samt en sikkerhedsstartpakke med advarselstrekant, førstehjælpskit og 2 sikkerhedsveste til kun 3.995 kr. Prisen er inkl. ombytning af dækkene fra stålfælge til alufælge. Vinterdæk kan tilkøbes. Startpakken fås i et begrænset antal, og så længe lager haves.

Kommentarer