DEL

For mere end 120 år siden startede Skoda som producent af cykler, og lige siden har der været et tæt bånd mellem det firehjulede mærke og den tohjulede sport. Det kommer f.eks. til udtryk ved, at Skoda i 15 år i træk har sponseret Tour de France med blandt andet biler. Og i Danmark er Skoda stolt sponsor af Post Nord Danmark Rundt og det danske cykellandshold. Derfor giver det ekstra god mening, når verdens hårdeste cykelløb starter i Danmark i 2021.

– Det er en fantastisk nyhed, som vi glæder os meget til. Sidste år var Skoda med stor succes sponsor af VM i ishockey på dansk jord, og nu kan vi se frem til en endnu større sportsbegivenhed i Danmark, siger Michael Ebeling, direktør for Skoda Danmark.

Der er endnu et par år til, at Tour de France bliver skudt i gang i verdens cykelby nummer et, København, hvorefter karavanen skal køre fra Roskilde Fyn og videre fra Vejle mod Sønderborg inden en hviledag. I mellemtiden fortsætter Skoda sit engagement i cykelsport. Således sponserer Skoda dette års Tour de France med mere end 250 biler, og igen i år har Skoda Danmark en sjov og spændende Tour de France-quiz med flotte præmier. Hovedpræmien bliver den helt nye Skoda Scala, ligesom man dagligt kan vinde præmier under hele løbet – for eksempel lækkert cykeltøj fra Skodas egen kollektion i Skoda Webshop.

Kommentarer