DEL

Netop som Seat Ateca er ved at rulle ud hos de danske forhandlere, er Seat klar med en mere rå udgave af Ateca. Den hedder Ateca X-Perience og har større frihøjde, en stram opsætning af undervognen, allroad-dæk, nye stødfangere, lak, som er modstandsdygtig over for ridser, eksklusive 18” aluminiumsfælge, 2.0 TDI-motor med 190 hk, 7-trins DSG-gearkasse med skiftekontakter ved rattet, 4Drive total traction system med haldexkobling og avanceret XDS traction control.

Med dens naturinspirerede ydre i farven mat olivengrøn og de forbedrede offroad-præstationer er det et koncept rettet mod kunder, som har en mere eventyrlysten livsstil.

Seat Ateca X-Perience er udstyret med de mest omfattende førerassistentsystemer og den nyeste generation af Easy Connect-infotainmentudstyret, SEAT Full Link-opkobling, Media System Plus med 8” skærm, Connectivity Box, som giver mulighed for trådløs opladning af smartphones, og Seats egenudviklede ConnectApp.

Seat Ateca fremvises i Paris som mærkets nyeste model i modelrækken ud over dens inkludering i koncernens største produktoffensiv nogensinde, som vil blive udvidet med tre nye modeller i løbet af næste år.

Kommentarer