DEL

Det er især rummeligheden i kabinen og det store bagagerum, der har fået størst opmærksomhed omkring Suzuki Baleno. Selvom modellen hører til i mini-klassen, har den nemlig en rummelighed, som køberne ellers skal op i en større og dyrere bilklasse for at få. Og samtidig var Baleno den første bil i klassen, der gjorde vigtigt sikkerhedsudstyr som automatisk nødbremse og aktiv fartpilot til standard på de fleste modelvarianter. Også på den nok så vigtige økonomiske tryghed, som flere og flere lægger vægt på, når den nye bil skal vælges, er Baleno med helt fremme i skoene. Den har en benzinøkonomi ved blandet kørsel (EU norm) på op til 25 km/l og fås med Suzukis smarte mild-hybrid system.

Baleno Xtra modeller fra 129.990,-

De tre aktuelle Xtra kampagnemodeller er et godt eksempel på, hvor meget bil man får for pengene. Baleno Xtra er udstyret med den energieffektive og højtydende 1.2 Dualjet motor med 90 hk, der har et benzinforbrug ved blandet kørsel på 23,8 km/l. Og der er op til 10.000 kroner at spare i forhold til normalprisen.
Comfort Xtra modellen byder fx på udstyr som aircondition, CD-radio med ratbetjent Bluetooth, el-ruder for, fjernbetjent centrallås, læderrat, sædevarme, LED kørelys, lakeret tagspoiler og meget mere. Her er prisen kun 129.990 kr. inkl. levering.
Til en pris fra 139.990 kr. fås Active Xtra modellen, der også byder på en radarstyret nødbremse, der automatisk advarer og bremser bilen ned, hvis der er risiko for en kollision. Og en aktiv fartpilot der selv holder og justerer afstanden til den forankørende bil.

Den tredje model er Exclusive Xtra, der nærmest sprænger rammerne for, hvad man kan få af udstyr i klassen. Her er også multimediecenter med firefarve skærm, navigation og bakkamera, automatisk klimaanlæg og nøglefri betjening med trykknap start af motoren. Derudover har den Bi-Xenon forlygter, 16” alu-fælge og sorte ruder bag. Alt sammen til en pris fra 159.990 kroner, hvilket giver en besparelse på 10.000 kr.

Kommentarer