DEL

Modeugen er lige skudt i gang, og på modebladet Costume er redaktionen i fuld gang med at dække alle begivenhederne. Og sammen med Renault har redaktionen designet en helt særlig Renault Twingo, der naturligvis har fået navnet Costume Edition.

Bilen er sort og med masser af fikse designdetaljer. Blandt andet er taget folieret i et unikt grafisk mønster. Man skal helt tæt på, for at opdage, at det i virkeligheden består af Costume logoer. Sidespejlene er også folieret ligesom rattet også har speciel Costume logo.

Hos Costume siger moderedaktør Jeanette Friis Mortensen om bilen:

– Vi synes at bilen er super sej, cool og lille, hvilket gør den perfekt til kvinden, der foretrækker en kvik bybil. Vi er til det strømlinede, minimalistiske og fine. Det har vi lagt vægt på, da vi sammen med Renault designede bilen. Blandt andet har vi valgt bilen i sort, idet den giver en følelse af underspillet luksus, fortæller moderedaktøren.

Renault Twingo Costume Edition kan ikke alene ses i det københavnske bybillede, men ses og købes hos alle landets Renault forhandlere, der har fået et begrænset antal biler ud i deres showrooms.

Renault Twingo Costume Edition er ud over de unikke designfeatures, en veludstyret bil med blandt andet alufælge, aircondition, baksensor, R&G0 navigation, læderrat og meget mere. Bilen fås fra 106.900 kroner eller kan finansieres til 1690 kr. pr måned.